Laatste kans inschrijven Bouwprijs

Door Redactie Nationale Bouwgids
2 min
Heeft u recent een product, dienst, proces of project bedacht en uitgevoerd dat een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van de bouw? Dan komt dit idee wellicht in aanmerking voor de Nederlandse Bouwprijs. De organisatie van de Nederlandse Bouwprijs is op zoek naar producten en diensten in drie categorieën:

Gebouwen
In Nederland gerealiseerde nieuwbouw, transformatie, renovatie of restauratie in woning- en utiliteitsbouw.
Bouwmaterialen en -systemen

Bijzondere bijdragen op het gebied van bouwmaterialen, bouwelementen, materialen, hulpmiddelen, daksystemen, gevelsystemen, installaties, afbouw en onderhoud, hang- en sluitwerk, isolatie, keukens & sanitair en ruwbouw.

Civiele kunstwerken
In Nederland gerealiseerde bruggen, viaducten, tunnels en overige civiele kunstwerken die de (leef)omgeving optimaal benutten.

Talent
Daarnaast is er nog een aanmoedigingsprijs Talent met Toekomst voor jonge professionals van deelnemende bouwteams die een opvallende bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het ingezonden gebouw, civiel kunstwerk of bouwmateriaal of -systeem. Zij worden namens de (pre)jury benaderd om zich in te schrijven voor de aanmoedigingsprijs Talent met toekomst.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met 6 oktober 2014.

© Nationale Bouwgids