Realisatie van het project Korpershoek II van start

Door Redactie Nationale Bouwgids
3 min

SCHIPLUIDEN - Gistermorgen gaf wethouder Hans Horlings samen met ontwikkelaar Woningbouw AM het officiële startsein voor de realisatie van het project Korpserhoek II in Schipluiden in de gemeente Midden-Delfland.

Dit project ten zuiden van de Gaagweg in Schipluiden bestaat uit 12 semi-bungalows en 4 eengezinswoningen. Wethouder Hans Horlings: "Het project Korpershoek II is een goed voorbeeld van het integreren van de verschillende woonwensen in een gemeente."

"Jong en oud komen dicht bij elkaar in de buurt te wonen en ook mensen met een verstandelijke beperking krijgen een welverdiende plek in onze gemeente. Op deze manier kunnen wij veel mensen een mooie groene en waterrijke woonomgeving bieden."

De bijzondere locatie aan de zuidrand van Schipluiden met wijds uitzicht over de polder, samen met de keuze voor woningen in het middensegment maakte dit project zeer gewild.

In zeer korte tijd waren alle woningen verkocht, wat in deze tijd een prestatie is. Naast de te realiseren woningbouw is op de locatie ook het woonzorgcomplex Akkerleven ontwikkeld en wordt er het woonzorgpaviljoen met 12 appartementen voor jongeren met een verstandelijke beperking gebouwd.

© Nationale Bouwgids